Malatya Polisi Suça ve Suçlulara Geçit Vermiyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden suç ve suçlulara af yok.Malatya Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde,ruhsatsız işyerinde sigaramatik,hırsızlık suçundan aranan bir kişi,ve bir araçta yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama aynen şöyle: “Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması suç ve suçlularla etkin mücadele etmek ve Malatya halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalara;29.04.2020 günü saat 22:20 sıralarında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç yapılan aramalarda (177,64 gr Kanabinoid) uyuşturucu ve uyarıcı malzeme ele geçirilmiş gerekli Tahkikat başlatılmıştır.
Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmalarda; 29.04.2020 tarihinde sorumluluk bölgemizde bulunan ve ruhsatsız olduğu tespit edilen iş yerinde yapılan denetimlerde 1 adet SİGARAMATİK ele geçirilmiş konu hakkında (1) şahsa 1072 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapılmış cihaz içerisinden çıkan 2 paket sigara ve 73 TL paraya el konulmuştur. 

06.03.2020 tarihinde bir İkametten (2000 TL) para çalınması olayı ile ilgili; Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şahsın kimliği tespit edilerek şüpheli şahıs yakalanmış, Konuyla ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.
Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler olarak 29.04.2020 tarihinde Çevre Yolu üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirilmiş gerekli Tahkikat başlatılmıştır”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler