Küçük Sude Naz’dan Anlamlı Davranış

12 yaşındaki Sude Naz Yıldırım, harçlıklarından arttırarak biriktirdiği para ile 7 aylık SMA TİP 1 Kas Hastası Eyüp Çınar Altuntaş’a yardımda bulundu.

   Henüz 12 yaşında olan Sude Naz’ın duyarlı davranışı , Altuntaş ailesine olduğu kadar ,Sude Naz’ın ailesine de duygu dolu anlar yaşattı. Sude Naz’ın Eyüp Çınar’ın annesine yazmış olduğu samimi ve tertemiz duygularla dolu olan mektup ,7’den 70’e adeta vicdanların sesi ,umudu oldu. 

 

   Eyüp Çınar’ın annesine yazmış olduğu mektubu ve biriktirdiği parayı aileye ulaştırılmak üzere görevlilere teslim eden küçük Sude Naz, ’’Hep birlikte destek olalım ve Eyüp Çınar’a sahip çıkalım. Ufacık harçlıklarla bile destek olabiliriz. Eyüp Çınar, benimde, bizimde hepimizin kardeşi ,büyüklerimizin evladı sayılır. Kendi  kardeşimiz için nasıl üzülüp çırpınıyorsak Çınar bebek için de hep birlikte çırpınmalıyız. Ben Çınar Bebeğin hastalığını duyduğum günden beri çok üzülüyorum ve  az da olsa yardım edebilmek için harçlıklarımı biriktiriyorum. Zaman az kaldığı  için bugün teslim etmek istedim. İnşallah herkes destek olur ve Çınar bebek biran önce sağlığına kavuşur’’ dedi.

    Altuntaş  ailesi  ise Eyüp Çınar’ın  sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, evlatlarının ellerinden kayıp gitmemesi için Malatya halkını duyarlı olmaya davet ettiler.  Bu duyarlı davranışından dolayı  Sude Naz’a da ayrıca teşekkür ettiler.

 
KAYNAK: www.malatyacadde.com

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler