Korona Virüs (Covid-19) Denetimleri Yapıldı

Malatya’da Koronavirüs salgınının daha fazla yayılmasını engellemek, vatandaşlarımızı salgından korumak amacıyla alınan önlem ve tedbirlere riayet edilip edilmediğini kontrol etmek amacıyla Korona virüs (Covid-19) denetimleri yapılarak Fuzuli caddesindeki esnaf ve vatandaşlar maske, hijyen ve mesafe konularında uyarıldı.

Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Sağlık Müdürü Recep Bentli ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Hüseyin Hanbay Fuzuli Caddesi'ndeki denetimlere katıldı.

Esnafı ziyaret edip iş yerlerini kontrol eden pandemi kurulu üyeleri, restoranlarda, gıda imalatı ve satışı yapan yerlerde masalar arasındaki mesafeyi ve hijyeni kontrol etti.

Vali Yardımcısı Dr. Gödekmerdan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları kaydetti, “Bu gün yapılan denetim bir günlük, bir haftalık çalışma değil, sürekli denetim halindeyiz. En son yayımlanan genelgeler gereği artık bundan sonra umuma açık yerler paket servisler hariç olmak üzere saat 22.00'de kapanacak. Onun haricinde de maske, mesafe ve hijyen denetimlerimiz sürekli devam ediyor. Özellikle de ağırlıklı olarak bugünden itibaren toplu ulaşım araçları, insanların toplu olarak bulundukları yerler, bu denetimler açısından biraz daha sıklaştırılacak. Dolayısıyla bizde bu gün denetimlerimizi yapıyoruz ve bu denetimlerimiz sürekli devam edecek” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler