İnanmışların Takımı

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Arguvan Belediyespor fırtınası esmeye devam ediyor.

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Arguvan Belediyespor fırtınası esmeye devam ediyor. En yakın takipçisi Viranşehir Belediyespor’u 2-0 yenerek  3.lig yolunda puan farkını da açan ekip, gerçek bir lider gibi oynamaya ve puan toplamaya devam ediyor. Arguvan Belediyespor, oyun olarak ilk dakikalarda rüzgarın da karşıdan esmesiyle biraz zorluk çekti ama oyun üstünlüğünü 30.dakikadan sonra ele aldı ve tehlikeli ataklarla Urfa ekibinin kalesini yoklamaya başladı rüzgarlı havada içimizi ısıtan yüzlerce taraftarla birlikte ataklar daha da olgunlaşmaya başladı aranan gol 45+1’de Ebubekir YARDIM ile geldi (Bu gol kesinlikle taraftara yazılmalı. Rakip üzerinde öyle bir baskı kuruldu ki kalecinin de konsantrasyonu bozuldu ve topu elinden kaçırdı. Fırsatçı golcü  Ebubekir’e ise dokunmak kaldı.)

2.yarıya golün moraliyle çıkan Arguvan Belediyespor, taraftarı ve rüzgarı iyice  arkasına alınca pozisyonlar da çoğaldı. 75. Dakikada Güven GÜRSOY’un müthiş golüyle farkı 2’ye çıkarıp iyice rahatlayan ekip, kalan dakikalarda iyi savunmasıyla rakibe fırsat vermeyip 3 puanı hanesine yazdırdı.

Yeni Malatyaspor ve Yeşilyurt Belediyespor’un son zamanlarda aldığı kötü sonuçlardan sonra içimizi ısıtıp bizleri gururlandıran Arguvan Belediyespor’a 3.lig yolunda başarılar diliyoruz. 

 

TARAFTARIN ETKİSİ

Tribünleri dolduran Malatya’dan, çevre il ve ilçelerinden gelen yüzlerce taraftar müsabakaya öyle bir etki etti ki,  3.ligde mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor’un maçlarında bile son zamanlarda bu kadar kalabalık yoktu. 

 

Yönetiminden taraftarına, antrenörlerinden futbolcularına kadar herkes inanmış. Mücadeleye devam arkadaşlar, inanmaya devam!.. 


 

ANTRENÖR 

MEHMET ALİ LÜLE

Kaynak:www.malatyacadde.com

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler