Gürkan, Hekimhan Basak Mahallesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesi Basak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Gürkan’a Basak Mahallesi ziyaretinde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, Daire Başkanları ile vatandaşlar eşlik etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesi Basak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Gürkan’a Basak Mahallesi ziyaretinde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, Daire Başkanları ile vatandaşlar eşlik etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın mahallelerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük onur duyduğunu belirten Basak Mahalle Muhtarı Halil Özmentatlı, “Sayın Başkanımıza ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemize çok büyük hizmetler yapıldı. Sayın Başkanıma yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ise yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Karadağ, “Basak Mahallemize yapılan Cemevi inşasında Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katkıları oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile birlik, beraberlik, uyum ve kardeşlik içerisinde çalışıyoruz. Biz hizmet için geldik. Hiçbir ayrım yapmadan hizmet üreteceğiz. Bizlerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Başkanımız var. Bizim işimiz her zaman hizmet hizmet” şeklinde konuştu. 

AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan ise, “Bizler size hizmet etmek için varız. Bizde ayrı-gayrı yoktur. Sayın Başkanımız Hekimhan’a ayrı bir önem veriyor. Hekimhan ilçemizde yollar yapılıyor, kanalizasyon ve içmesuyu şebeke çalışmaları yapılıyor. Hekimhan ilçemiz adeta bir şantiye halinde. Hizmetlerimiz devam edecek” dedi. 

Ziyaret sırasında bir teşekkür konuşması yapan CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, “Yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Sayın Başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Basak Mahallesi sakinlerinin sıcak karşılamalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, “Bizim temel görevimiz sizlere en güzel şekilde hizmet etmektir. Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir bölge ayrımı gözetmeden en güzel hizmeti yapmanın gayreti içerisindeyiz. Malatya genelinde 13 ilçemizin tamamında şantiyemiz var. Ekiplerimiz sahada altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmaları ile yoğun bir çalışma içerisindeler. Göreve geldiğimiz zaman şunu ifade ettik iki yıl içerisinde asfaltsız hiçbir yerleşim yeri kalmayacak demiştik. Malatya genelinde asfaltsız hiçbir yerleşim yerimiz kalmadı. İnşallah en kısa süre içerisinde susuz, kanalizasyonsuz ve akarsuların kirlenmesine neden olan kanalizasyon bağlantıları kalmayacak. Bu çalışmalarımızı da % 90 seviyesinde tamamladık. Malatya çağdaş, modern ve şehircilik hizmetleri anlamında Malatya’ya çok güzel bir hüviyet kazandırma gayretindeyiz. Malatya Türkiye’de en fazla yatırım yapan belediye hüviyetine sahiptir. Sayın Cumhurbaşkanımızda hizmet noktasında Malatya’yı örnek göstermektedir. 

Biz Malatya olarak Rahmetli Özal’ın dediği gibi el birliği hep beraber olacağız. Birlik beraberlik içerisinde olacağız. Bu birlik ve beraberlik Türkiye’ye örnek olacak. Yapılan hizmetlerde Türkiye’ye örnek olacak. Malatya Türkiye’nin parlayan yıldızı olan bir şehir değil kendi ölçeğinde dünyanın parlayan yıldızı olacaktır” ifadelerini kullandı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler