Doğru Parti Malatya'da Teşkilatlarını Kuruyor

Genel Başkanlığını Rıfat Serdaroğlu'nun yaptığı Doğru Parti Malatya İl ve ilçe teşkilatlarını oluşturuyor. Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın Battalgazi, Yeşilyurt ve Pütürge ilçelerinde teşkilatlarını kurduklarını açıkladı.

Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Güler Özgül, Yönetim Kurulu üyesi Nihat Nacar ve Battalgazi İlçesi Kadın Kolları Başkanı Asuman Sevinçhan ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Vahap Güner'e partileriyle ilgili çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Malatya'nın sorunlarının takipçisi olduklarını kaydeden DP Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, "Sultansuyu Harasının özelleştirme adı altında şahıslara kiraya verilmesi bizleri üzmüştür. Sultansuyu Harasına Hipodrom yapılmasını beklerken, kurulu tesislerin özelleştirilmesi son derece düşündürücüdür. Bu nedenle Malatya'nın her sorununun takipçisi olacağız. Malatya'da yeni örgütleniyoruz. İl Teşkilatımızı, Kadın ve Gençlik Kollarını oluştutuyoruz. Battalgazi, Yeşilyturt ve Pütürge de ilçe tesşkilatlarımızı kurduk. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu aşamada Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi vermek istedik" diye konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, her sorunun ve her derdin çözümünün siyaset kurumuna ait olduğunu belirterek "Siyasi partiler demaokrasinin temel taşlarıdır. Sizlere de başarılar diliyoruz" diye ifade  etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler