Doğanyol Belediyesi’nin İkmal Garajı ve Pazar Yeri Çalışmaları Bitti

Doğanyol Belediyesi tarafından ilçeye makine ikmal garajı kazandırıldı ve aynı zamanda ilçedeki Pazar yeri sorununu da çözüme kavuşturuldu.

Doğanyol Belediyesi tarafından ilçeye makine ikmal garajı kazandırıldı ve aynı zamanda ilçedeki Pazar yeri sorununu da çözüme kavuşturuldu.

 Çok amaçlı kullanılacak 650 metrekarelik alanda yapılan çalışmalarda sona gelindi.

 İlçe merkezinde yer alan 650 metrekarelik alanda yapılan çalışmayla ilçe kazandırılan ikmal garajı ve semt pazarında belediye araçlarının güvenliği, bakım onarımı yapılacak.
 Aynı zamanda haftanın belli günleri de Pazar alanı olarak kullanılacak ve ilçede Pazar yeri sorunu da çözüme kavuşacak.
 İçerisinde kademe oto yıkamanın, oturma alanlarının, pazarcı esnafının kullanabilmesi için lavaboların bulunduğu alan kullanıma başlandı.

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay yapılan çalışmayla ilçede yaşanan iki soruna çözüm oluşturduklarını ifade ederek,
 
 “Biz ilçemizdeki sorunları tespit ediyor ona göre çalışmalar yapıyoruz. Belediyemizin araçlarının bakımlarının yapılabilmesi için bir ikmal garajına ihtiyacımız vardı ve bu sorunu da ortadan kaldırdık.
 Kışın gelmesiyle beraber Pazar esnafımız soğukta, yağışta sorun yaşıyorlardı. Belli günlerde pazarcı esnafımıza tahsis edeceğiz ve hem esnafımız daha rahat satış yapacak hem de vatandaşımız alışverişini daha rahat yapacak. İlçemiz için hayırlı olsun.” Dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler