Bursa Kebap Evi MalatyaPark Avm’de Yerini Aldı

Türkiye’nin en gözde İskender restoran zinciri
Bursa Kebap Evi;  misafirlerinin geleneksel Türk lezzeti olan Bursa Kebabı’na yüksek kalite, uygun fiyat ile şık restoranlarda kolayca ulaşmalarını sağlamak amacıyla  2003 yılında kurulmuştur. Bugün ise Türkiye, Almanya,Birleşik Arap Emirlikleri,İran ve Azerbaycan’da toplam 5 ülkede 37 ilde 100'ü geçen şube sayısı ile hizmet vermektedir.
 
 
 
BKE, rekor sayılabilecek büyüme oranı ile bugün Türkiye'nin en gözde İskender restoranı zinciri olmayı başarmıştır. Kalite ve lezzetten ödün vermeden, yatırımcı dostu anlayışı ile büyümeye devam etmektedir.Her restoranında aynı hizmet ve kaliteyi sunan BKE, en taze,doğal ve lezzetli malzemeleri, şık restoranlarında uygun fiyat politikasıyla tüketicileri ile buluşturmaktadır.
 
 
 
 
Türkiye pazarında şube sayısı ve satış hacmi ile en büyük restoran zincirileri arasında yer alan BKE; geleneksel Türk lezzetini tüm dünyaya yaymayı hedeflemektedir .Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu genelinde 100'ü geçen şubesiyle her yıl 10 milyondan fazla misafir ağırlamanın gururunu yaşamaktadır. Bursa kebap Evi 2016 yılında ITQI Üstün lezzet ödülüne layık görülmüştür.
 
 
 
Bursa kebap İskender toplam’da 100 ‘ü aşkın şubelerine bir yenisini daha ekledi.
MalatyaPark avm’de açılış yapan bursa kebap evi malatya’da açıldı.
 
 
Açılışa işletme sahibi Tacettin Bağlamış, Malatya girişim grubu başkanı Mehmet Kavuk ve misafirler katıldı.
Pandemi  kurallarına uyarak kurdele kesildi, açılışa katılan misafirlere İskender kebap ve doğal şıra ikram edildi.
Katılımcılar ikram sonrası hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler