Battalgazi Meclisi, Ağustos Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısı 2.birleşim 1.oturumu ile tamamlandı. Meclis 1.Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında yapılan toplantıda, toplam 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos Ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen 2.birleşimin 1.oturumunda toplam 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis 1.başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, ilk olarak 1.oturum 1.birleşimin karar özeti oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda imar plan değişikliği ile ilgili bazı maddeler kabul edilerek karara bağlanırken, bazı maddelerde ilgili komisyona havale edildi. Toplantıda, Karaköy mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Battalgazi Belediyesi’ne ait 0 ada 379 parsel nolu taşınmazın satışının yapılması için Belediye Encümenine yetki verilirken, Battalgazi Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan satış protokolü kapsamında, Çamurlu mahallesinde bulunan 970, 1007 ve 1021 no.lu parsellerin Battalgazi Belediyesi tarafından satın alınması, oy birliği ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısı ise 1 Eylül Çarşamba günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler