Başkan Gürkan, Personellerimizin Sağlığı Bizim İçin Önemli

Malatya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren almış olduğu tedbirlerin yanısıra yaptığı çalışmaları da artırarak devam ediyor.  

 

Toplu taşıma araçlarından duraklara, minibüslerden özel taksilere kadar birçok alanda ilaçlama çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi son olarak personellerinin ateşini ölçerek mesaiye başlamalarını sağlıyor. 

 

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Sağlık personelleri tarafından mesai saatinin başlaması ile birlikte giriş katına gelen personellerin ateşi ölçülerek gerekli tedbirler alınıyor. 

 

Başkan Gürkan’ın da ateşi ölçüldü

 

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Personelleri tarafından personellerin ateşinin ölçülmesinin akabinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da ateşi ölçüldü. 

 

Başkan Gürkan ateşinin ölçülmesi sırasında yapmış olduğu açıklamada, “Koronavirüs ile alakalı ülke genelinde çok hassas çalışmalar yürütülmekte ve hükümetimiz gerekli bütün tedbirleri almakta. Koronavirüsün yayılmasının önüne geçebilmek adına Büyükşehir Belediyesi olarak hükümetimizin almış olduğu tedbirlerle birlikte bizlerde yerelde tedbirler almaktayız. Personellerimizin sağlığı bizim için önemli, mesai başlamadan ateşlerini ölçerek herhangi bir rahatsızlıklarının olup olmadığını tespit etmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde esnek çalışma sistemine de geçebiliriz. Belediyemizde vardiya sistemi veya personellerimiz bulundukları yerde görevlerini ifa edebilirler. 

 

Vatandaşlarımızdan ricamız mümkün olduğu kadar kurallara riayet ederek dışarı çıkmamalarıdır. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan BELSOS, MEGSAŞ ve ESENLİK Şirketimiz vatandaşlarımızın müracaatı halinde ihtiyaçlarının karşılanması noktasında şirketlerimiz gerekli çalışmaları yapmıştır. 

 

Temennimiz insanlığın biran önce bu musibetten kurtulmasıdır. Koronavirüs ile ilgili alınan kurallara vatandaşlarımızın sonuna kadar riayet etmelerini istiyoruz. Vatandaşlarımız hijyen ve temizlik kuralları ile sokağa çıkma yasaklarına uymaları hem kendileri hem de çevrelerindeki insanlar için çok önemli. Lütfen kurallara uyalım” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler