Başkan Çınar, Cadde ve Sokaklardaki Kar Temizleme Çalışmalarını Yakından Takip Ediyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Geçen haftadan itibaren ilçemizin dört bir tarafında kar mesaisi yapan Karla Mücadele Ekiplerimiz, merkez ve kırsal bölgelerde ki çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdürüyor.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Geçen haftadan itibaren ilçemizin dört bir tarafında kar mesaisi yapan Karla Mücadele Ekiplerimiz, merkez ve kırsal bölgelerde ki çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdürüyor.” diye konuştu.

Malatya’da geçen haftadan beri etkili olan kar yağışının ardından araç filosundaki greyder, kamyon, yükleyici ve kepçelerle birlikte yol açma, kar küreme ve kaldırım temizleme çalışmalarına üç vardiya şeklinde 24 saat boyunca kesintisiz devam eden Yeşilyurt Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, zaman zaman havanın yumuşaması nedeniyle oluşan buzlanmaların önüne geçmek için de tuzlama çalışmalarına ağırlık veriyor.

Cadde ve bulvarlarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapan ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandıkları kaldırımları temizliyor.

Yaklaşık 10 gündür ilçenin her noktasında büyük bir gayretle çalışan Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerini çalışmalar sırasında yalnız bırakmayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, tüm mesaisini kar temizleme çalışmalarına ayırdı.

Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Yeşilyurt Belediye ekiplerinin ilçenin tüm noktalarında çalıştığını belirten Başkan Çınar, “Oldukça kurak geçen günlerin ardından yağışlı havaya kavuşmanın sevinci içerisindeyiz aynı zamanda vatandaşlarımızın da mağdur olmasına izin vermemek adına özellikle ara yollar ve kaldırımlar başta olmak üzere kar temizleme ve küreme çalışmalarımız 24 saat esasına göre devam etmektedir. Başkan Yardımcılarımız, Müdürlerimiz ve işçi kardeşlerimizle birlikte sahadayız ve görev başındayız. Ekiplerimiz belirlenen planlamaya göre tüm cadde, sokak ve  kaldırımlarda çok yoğun mesai yapıyorlar. Yüksek kesimlerimizde yol açma çalışmalarına gece gündüz demeden sürdüren ekiplerimiz diğer taraftan merkezdeki cadde ve sokakların temizlenmesi ve buzlanmaya karşı tuzlama hizmetlerini sürdürüyorlar. Bizlerde sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar ilçemizin dört bir tarafındaki çalışmaları yakından takip ediyoruz, gerek esnaflarımızın gerekse de vatandaşlarımızın taleplerini ve isteklerini yerinde öğreniyoruz. İletilen taleplere göre ekiplerimizi yönlendiriyoruz, çalışmalarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Araç filomuzdaki tüm iş makinalarımızla birlikte ilçemizin her noktasında ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar, hepsinin eline ve emeği sağlık. Bununla birlikte sokak hayvanlarımızı da belediye olarak unutmuyoruz, soğuk kış günlerinde onları kaderlerine terk etmiyoruz. Yoğun olarak bulundukları noktalara mama bırakıyor sürekli takip ediyoruz, vatandaşlarımızın da bu konu da duyarlı davranmalarını istirham ediyoruz. Soğuk havaya rağmen çalışmalarını 7/24 sürdüren değerli çalışma arkadaşlarıma, yaban hayvanlarını ve sokak hayvanlarını besleme ve koruma amaçlı görev yapan gönüllü vatandaşlarımıza ve mesai arkadaşlarımıza, karla mücadelede görev alan tüm ekiplerimize, çalışmalarımıza katkı sağlayan tüm muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar kar temizleme çalışmalarını incelemeleri sırasında esnafları işyerlerinde ziyaret edip, taleplerini bire bir dinlerken, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet edip çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler