Akçadağ'a 3. Etap Toki Konutları Yapılacak

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret eden AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş, Akçadağ hizmete doyacak, 3. Etap Toki Konut çalışmalarına başlıyoruz" dedi.

AK Parti ilçe Başkanı Nuri Karadaş  partinin grup başkanı Arif Özcan Günay meclis ve teşkilat üyeleri ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Vahap Güner'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan  Karadaş, Akçadağ'ın en önemli sorunlarından birinin konut olduğunu belirterek ilçede konut sorununa kalıcı çözümler bulmak amacıyla 3. Etap Toki Konut çalışmalarına başlanacağını söyledi.

3. Etap Toki Konut çalışmaları için partinin yetkili organları ile istişarelerinin sürdüğünü konunun belli bir olgunlaşma aşamasına geldiğini aktaran Karadaş, " Akçadağ kağıt fabrikası ile Fatih Mahallesi koridorunda ilk  etapta 10'ar dönümlük arsa planlaması ile karma Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Konu hakkında önümüzdeki günlerde Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile birlikte ortak bir açıklamamız olacak. Bunun yarı sıra ilçemizdeki konut sorunun çözümü için de çalışmalara başladık, il başkanımız, partimizin milletvekilleri ile görüşerek konu hakkında bilgi aktarımında bulunduk, inşallah Akçadağ'ın konut sorunu çözeceğiz." dedi
 
Akçadağ'a yakışır bir Gençlik Merkezi için de çalışmaların sürdüğünü  kaydeden Karadaş, " İl başkanımız İhsan Koca'nın koordinesinde Malatya Büyükşehir Belediyemiz ve partimizin milletvekilleri ile birlikte tek ses olarak Akçadağ'a yapılması gereken tüm hizmetleri Allah'ın izniyle hayata geçireceğiz. Kapalı sulama sistemi , devlet hastanemize ek bina gibi konular ile birlikte bir çok noktadaki çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Akçadağ hizmete doyacak" diye konuştu

MGC Başkanı Güner ise yaptığı konuşmada Karadaş ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler