30 Bin Tl Gasp Eden Şahıs Tutuklandı

  • 13.10.2020 günü Müşteki G.K. isimli şahıs; T. K. (6 suç kaydı var) isimli şahsın ikametinde R. B. (19 suç kaydı var) ile tartışır. Şüpheli R. B. müştekinin çantasını (içerisinde 115.000 TL olduğunu beyan eder) ve bir cep telefonunu alarak kaçar. Yapılan çalışma sonucu şüpheli R. B. yakalanır ve üzerinden 6.100 TL çıkar, çanta yer gösterme yaptırılarak bulunur. Ayrıca olayla ilgili Şüpheli R. O. (27 suç kaydı var) isimli şahsın yapılan ev aramasında Gasp (Yağma) suçundan 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S. K. isimli şahıs ile R. O. isimli şahıs gözaltına alınmıştır. Adli makamlara sevk edilen R. B. isimli şahıs tutuklanmış olup diğer şüpheli T. K. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olarak 13.10.2020 günü Cevherizade Mahallesi Şiroğlu sokakta Meydana gelen Gasp(Yağma) ,Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma,

Kasten Yaralama ve Hakaret olayının Firari Şüphelisi R.O. sevk edildiği mahkemece Adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, olayın müştekisine ait 30.000 TL daha elde edilmiştir.

Konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

 

                                                                                    Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler